donderdag 23 mei 2013

Olfert Molenhuis verzorgt een loopclinic voor onze deelnemers!!!!


Nog 9 dagen en dan is het zover: de start van de Asser Stadsloop! We gaan met een grote groep starten op 1 juni! Ruim 40 leerlingen én 16 docenten gaan de uitdaging aan om 5 km te rennen door het centrum van Assen. Van de leerlingen en docenten die niet meelopen gaan er een heleboel wel langs het parcours ons aanmoedigen en dat zal ons vast helpen om definish te halen!

In de lessen LO is volop getraind, maar ook in de vrije tijd hebben de leerlingen (en docenten) regelmatig een trainingsrondje gelopen. Om zaterdag 1 juni helemaal goed voorbereid aan de start te verschijnen gaat Olfert Molenhuis, een professionele hardloper, ons tijdens een heuse loopclinic voorzien van de nodige tips en trics!



Iedereen die meedoet aan de Asserstadsloop en deel wil nemen aan deze clinic wordt maandag 27 mei om 17.45 uur verwacht bij Eetcafe Lombok, Hendrik van Boeijenlaan 5 in Assen. Er zijn daar kleedruimtes een douches waar wij gebruik van kunnen maken.
De clinic duurt tot 19.00 uur.

Komende week zal via het roosterbord bekend gemaakt worden hoelaat en waar we gaan verzamelen op 1 juni, zodat we met alle lopers van Penta tegelijk van start kunnen gaan!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten